Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus
Dæksøgning
Bredde
Højde
Diameter
Reifen Finden
Læs værdierne på det aktuelle dæk 

Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

Super let bestilling
Icons-a
Vælg størrelse
Icons-b
Vælg dæk
Icons-c
Bestil

Spar penge på dine næste sommerdæk

Køb dine næste sommerdæk her i shoppen og spar penge på både levering og selve dækket. Hvad end du mangler et enkelt eller fire sommerdæk, har du altid besparelser i nærheden, da vi året rundt har spændende kampagner og tilbud, på tværs af store mærker som Michelin og Continental, til mere ukendte og billigere mærker. Til prisbevidste forbrugere har vi et solidt udvalg af billige, men stadig sikre og pålidelige, sommerdæk, som er ekstra miljøvenlige, slidstærke, komfortable, eller på anden vis formår at frembringe nogle kvaliteter, som er overraskende når man ser på den lave pris.

Hvad kan du forvente af et godt sommerdæk?

Et godt sommerdæk skal først og fremmest få dig til at føle dig sikker, uanset hvornår på døgnet du kører og hvad vejrudsigten lover. Med de rette sommerdæk på bilen, er du godt udrustet på regnvejrsdage, hvor ringere dæk ofte kommer i vanskeligheder. Et godt sommerdæk beskytter dig mod dækslip på våde overflader, og så er det ligeledes pålideligt i skarpe sving og ved høje hastigheder. Selv på den tyske autobahn, hvor der i den grad bliver kørt igennem, vil de perfekte sommerdæk beskytte dig mod udskridninger og holde din bil godt kørende, uden at trække til den ene eller anden side.

Køb et eller flere high performance sommerdæk

High performance sommerdæk, som er designet til lynhurtige biler, er en tand skarpere end mange andre sommerdæk, og klart at foretrække hvis du indimellem kan lide at køre stærkt. Et high performance sommerdæk hjælper dig med at holde et solidt vejgreb ved hurtige accelerationer, samt ved høje hastigheder på danske eller udenlandske motorveje. Her på daek-guru.dk har vi også fantastiske priser på vinterdæk og helårsdæk, både til mindre personbiler og større firhjulstrækkere, og så tilbyder vi hurtig levering i hele landet.

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.