Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Kompletdæk: Stålfælge med Sommerdæk

Her kan du finde stålfælge pakket som et sæt med vinterdæk til alle almindelige biler, SUV'er, off-roaders, varevogne og lette erhvervskøretøjer, afbalanceret og monteret, klar til at blive monteret på dit køretøj.

Du bedes være opmærksom på at alle biler godkent til brug i EU efter 1. november 2014 skal være udstyret med dæktryk-overvågningssystemer (TPMS). Hvis din bil allerede har en aktiv TPMS, kan du købe dæk der allerede er monteret på stålhjul med en sensor der er programmeret til din bil.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

Stålfælge med sommerdæk

Her finder du et bredt udvalg af forskellige stålfælge med sommerdæk, som leveres i komplette sæt. De er samlet på forhånd og afbalanceret, således at de blot skal monteres på din bil. For at give din bil de bedste forudsætninger for at køre sikkert og stabilt om sommeren er sommerdækkene på denne side designet specifikt til at give bedre vejgreb ved højere temperaturer. Du får tilmed nogle robuste fælge, der kan holde hele bilens levetid samt nogle slidstærke sommerdæk, der trygt kan bruges i flere sæsoner.

Skift til stålfælge med sommerdæk om sommeren

Kører du med vinterdæk eller helårsdæk, er din bil ikke udstyret med det optimale udstyr. Derfor er stålfælge med sommerdæk noget af det bedste, du kan køre rundt med i sommermåneden, hvor temperaturen er højere og vejret mildere. Sommerdæk er udstyret med særlige dækmønstre og har en lang række egenskaber, der betyder, at disse dæk er beregnet til at køre, når der er mere end syv grader varmt. Du kan vælge mellem mange forskellige størrelser ved blot at indtaste din model her på siden.

Køb billige dæk online på daek-guru.dk

Søger du gode tilbud på billige stålfælge med sommerdæk? Her på daek-guru.dk har vi en bred vifte af forskelligartede dæk og fælge, og du også finder nogle komplette sæt, som passer til netop din bil. Vi forhandler vores udstyr til konkurrencedygtige priser, så der er gode penge at spare ved at handle online på daek-guru.dk.