Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Dæk til let lastbil

Gode priser på dæk til let lastbil

Køb dine næste dæk til let lastbil hos en leverandør du kan stole på, og som løbende har fantastiske tilbud på sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk til varevogne og andre trucks. Vores udvalg af dæk kan benyttes af både små og store køretøjer, og da vores besøgende ofte har forskellige prioriteter, krav og ønsker, har vi gjort vores bedste for at købe så bredt ind som muligt, så du altid har lidt af hvert at vælge mellem. Du kan blandt andet købe et par lækre dæk til let lastbil, som er ekstra slidstærke og som uden problemer kan klare tunge læs. Denne type dæk er ofte foretrukket af virksomheder, håndværkere og lignende, der tilbagelægger mange kilometer om året. Du kan også vælge at købe mere miljøvenlige dæk, som båder skåner naturen og kontoen, da dæk i denne kategori kræver færre stop ved den lokale tankstation. Denne type dæk til let lastbil er blandt andet foretrukket af miljøbevidste forbrugere og virksomheder, der gerne vil gøre en indsats hvor det er muligt.

Hurtig levering af alle dæk

Her på daek-guru.dk er vi glade for at kunne tilbyde hurtig levering af alle typer dæk, lige fra små dæk til citybiler, til større og mere robuste dæk til let lastbil. Få dine næste radial dæk til en pris som er mere end rimelig, og står du også og mangler fælge, kan du købe dem i en og samme pakke, hvor vi afbalancerer og fastmonterer dem for dig, inden vi sender pakken til din hoveddør.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.