Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Golfcardæk

Golfcardæk til alle typer golfvogne

Her på siden har vi nogle forskellige golfcardæk fra blandede mærker. Alle er i høj kvalitet og er særdeles robuste og holdbare til flere golfsæsoner. Golfcardæk skal være lidt en blanding af det hele, da golf kan spilles næsten hele året. Dog skal det være sådan, at de ikke forårsager skade på banen. Det stiller store krav til mønstret, som alligevel skal kunne trække op ad bakke.

Nye golfcardæk i slidstærk kvalitet

Har du brug for nye golfcardæk til din golfvogn, kan vi blandt andet anbefale Veloce, som er særligt kendt for deres evner til at udvikle og designe komplekse dæk, som netop lever op til ikke at skade banen, men som alligevel har et godt greb selv på våd bane. Det er udpræget sommerdæk, grundet at det er her, man typisk spiller, men de kan også anvendes senere og tidligere på sæsonen. De er yderst slidstærke, så du ikke skal skifte lige foreløbigt.

Billige dæk i høj kvalitet online

Her på daek-guru.dk ved vi en masse om forskellige typer dæk – herunder også dæk til golfvogne. Køb dine golfcardæk her hos os og spar penge, så sender vi dem til dig, så du har dem i løbet af få hverdage. Nemmere bliver det ikke at købe nye golfcardæk.

Specialdæk i topklasse

Industri-, special- og lastbildækHos os finder du det passende specialdæk - lige fra stablerdæk til slæberdæk og hen til dæk til byggemaskiner og til anhængere.

Logistikrabat

Hvis du har brug for en større mængde industri-, special- og lastbildæk (over 10 stk.), send venligst en e-mail direkte til: Logistikrabat

Køb dæk på internettet uden risiko:

  • Vi tilbyder 2 års garanti
  • 30 dages returret