Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Gør det mere simpelt med kompletdæk

Har du prøvet at modtage både dæk og fælge med posten, uden at de er sat sammen? Det er en større opgave at få transporteret de nye fælge og dæk med til den lokale mekaniker, især hvis du ejer en mindre bil. Derudover er der også flere penge at spare, ved at købe dem samlet i én pakke. Det er her at kompletdæk kommer ind i billedet. Med kompletdæk vælger du de fælge og dæk du ønsker, hvorefter vi sørger for at samle dem på vores værksted for dig, uden at det koster dig ekstra. Tilbuddet gælder sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk, samt stålfælge og alufælge. Derudover har vi også gode priser på 4x4 offroad dæk.

Det økonomiske valg

Skulle du mod forventning ikke være interesseret i kompletdæk, er du mere end velkommen til at købe dine fælge eller dæk hver for sig. Vi stræber efter at holde vores priser nede på både dæk og fælge, men økonomisk set gør du den bedste handel, når du kombinerer de to. Ved at lade os afbalancere og sikre at de er sat fast på korrekt vis, slipper du for at betale din mekaniker for at gøre det. Det eneste du skal gøre er at udskifte dine nuværende hjul med de nye, eller betale et beskedent beløb for at få det gjort på dit foretrukne værksted. På daek-guru.dk har vi også et stort udvalg af specialdæk i form af kompletdæk, i tilfælde af at du leder efter noget ud over det sædvanlige.