Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Kontaktoplysninger

daek-guru.dk er en internettjeneste, der tilhører Delticom AG, Hannover, Tyskland.

Hvis De har spørgsmål vedrørende Deres køb af dæk, dækmontering, tekniske problemer, produktproblemer eller oplysninger om virksomheden, så kontakt os endelig! Nedenfor finder De en oversigt over vores hjælpeområder.

Hvordan kan vi hjælpe Dem?

Spørgsmål om køb af dæk og vores tilbud

Ordrestatus

Problemer med Deres ordre

Dækmontering / Monteringspartnere

Svar ikke fundet? – Vi ser frem til Deres besked

Kunne vi ikke hjælpe endnu? De kan også kontakte os per telefon.

  • 089871948 (mandag til fredag fra kl. 7 til kl. 18)

Oplysninger om klageprocedurer

EU har oprettet en onlineportal, der skal hjælpe utilfredse kunder. Hvis De har en klage over varer eller tjenesteydelser, som De har købt hos os over internettet, kan De finde en neutral tvistbilæggelsestjeneste på http://ec.Europa.EU/consumers/ODR for at indgå et udenretligt forlig. Bemærk venligst, at der i øjeblikket (fra 01.02.2017) ikke findes tvistbilæggelsesorganer for visse industrier og i visse lande. Derfor kan De som forbruger ikke bruge denne portal til at løse tvister med os i disse lande.

Yderligere oplysninger findes på EU'S online portal. Vi er ikke forpligtede til at deltage i en tvistbilæggelsesprocedure for et forbrugermæglingsorgan. Men vi er principielt villige til at deltage i en tvistbilæggelsesprocedure for et voldgiftsnævn for forbrugere. Hvis De har yderligere spørgsmål, bedes De kontakte os.

Vores adresse:

Delticom AG
Brühlstr. 11
30169 Hannover
Tyskland
Telefon: 089871948 (mandag til fredag fra kl. 7 til kl. 18)

Formand for direktionen: Karl-Otto Lang
Administrerende direktører: Alexander Eichler, Philip von Grolman, Andreas Prüfer, Dr. Johannes Schmidt-Schultes
Kontor: Hannover, Germany
Registreringsnummer: AG Hannover, Germany HRB 58026
VAT nummer: DK27405428

Bank navnet : Nordea Bank Danmark A/S, DK-0900 Copenhagen C,IBAN: DK9620006877788901,BIC/Swift: NDEADKKKXXX

Undlad venligst at sende dæk til denne adresse. Desværre kan vi ikke acceptere modtagelse af dem på denne adresse. Ring venligst til os eller brug vores kontaktformular.