Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Motorcykeldæk: Vinterdæk

Vinterdæk til motorcykler i høj kvalitet

Her ser du de forskellige vinterdæk til motorcykler samt producenter, vi tilbyder inden for netop vinterdæk. Kører du også om vinteren, er det om at få de helt rette dæk med nogle egenskaber, der er særligt designet til vinterkørsel. Langt de fleste motorcykler har meget lille rullemodstand med en relativt plan overflade. Derfor stiller det store krav til mønstre og fleksibiliteten på gummiet.

Giv dig selv bedre sikkerhedsvilkår på glat underlag

Sætter du pris på at have nogle vinterdæk til motorcykler, som har tydelige mønstre og ru overflade, har vi fx Heidenau K58 Snowtex, som er bygget til at kunne klare sikker kørsel på op til 150 km/t. Du bør dog under alle omstændigheder køre efter forholdene - også selvom de har gode styreegenskaber og solidt vejgreb i vådt og glat føre.

Køb billige vinterdæk til motorcykler online

Er du interesseret i at spare nogle penge på dit næste køb, hvad angår vinterdæk til motorcykler, har vi på daek-guru.dk nogle af de bedste online priser i Danmark. Du kan derfor trygt handle hos os, velvidende om at du sparer alle dyre mellemled væk. Vi sender med GLS.