Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Motorcykeldæk: Supersport gade

Supersport gadedæk i høj kvalitet til motorcykler

Her på siden finder du et overblik over de forskellige typer supersport gadedæk, vi har til motorcykler, der gerne vil køre stærkt. De er bygget til sportskørsel og har en meget simpel opbygning af udseende, men er dog meget komplekse. Der skal så lidt rullemodstand til som muligt, så motorcyklen virkelig kan få fart på.

Få dæk i høj kvalitet med høj ydeevne

Vi tilbyder alt fra Maxxis Supermaxx ST til Dunlop Sportmax Sportsmart II, som er nogle af de bedste og mest populære supersport gadedæk, vi har i vores sortiment. Dækkene er udelukkende designet til kørsel på bane, da førnævnte fra Maxxis kun er tilladt til hastigheder over 270 km/t. De står optimalt fast på tøj vej, hvor de har en sublimt greb, hvor gummiet klæber sig til asfalten.

Find billige dæk online

Skal du have nye supersport gadedæk til din motorcykel, finder du et stort udvalg både til for og bag. Vi har nogle af de bedste online priser i Danmark, hvorfor du kan spare gode penge ved at handle her. Bestil i dag, og modtag dine dæk om få dage på din adresse.