Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Run Flat dæk

Run Flat dæk er dit våben mod punkteringer

Er du træt af at bekymre dig om punkteringer og utidige stop ved vejkanten, fordi dine dæk har problemer? Har du prøvet bare én gang at skulle stoppe op ved vejkanten, i øsende regnvejr eller på en iskold vinterdag, er det uden tvivl noget du for alt i verden gerne vil undgå. Har du endnu ikke prøvet dette, skal du prise dig lykkelig, og overveje om det er en situation du også gerne vil undgå. Med Run Flat dæk vil du aldrig igen få problemer med punkteringer, som skal løses ved at trække ind til siden af vejen og skifte dem i al slags vejr.

Derfor er Run Flat dæk smarte

Et Run Flat dæk er ikke en ny opfindelse, da vi faktisk skal helt tilbage til 1935 for at se den første udgave af denne dæktype, men det er først i nyere tid at Run Flat dæk rigtigt er sprunget frem på markedet. Der findes i skrivende stund 3 forskellige teknologier, som virksomheder benytter når de producerer Run Flat dæk: self-supporting, self-sealing og auxillary-supported. De fungerer hver især på unikke måder, men fælles for dem alle er, at de løser samme problem. Med et Run Flat dæk på bilen, kan du med en punktering snildt køre mellem 16 til 80 kilometer, afhængig af dækket, i en hastighed der er lavere end 90 km/t. Dette giver dig dog tid til at finde et lokalt værksted, hvor de kan hjælpe dig med din punktering. Run Flat dæk findes som vinterdæk, sommerdæk og helårsdæk, og så kan de købes lige her på daek-guru.dk, med eller uden fælge.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.