Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus
Dæksøgning
Bredde
Højde
Diameter
Reifen Finden
Læs værdierne på det aktuelle dæk 

Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

Super let bestilling
Icons-a
Vælg størrelse
Icons-b
Vælg dæk
Icons-c
Bestil

Helårsdæk er lig med mindre besvær

Foretrækker du helårsdæk frem for sommerdæk eller vinterdæk? I så fald er du landet på den rette side. Vi har gjort vores bedste for at proppe lageret med solide og pålidelige helårsdæk fra store og små fabrikanter. Du har altså mange spændende valgmuligheder, og så gør vores brugervenlige dæksøgningsværktøj det nemt at finde dæk der passer perfekt til din bil.

Gode fordele ved at bruge helårsdæk

Mange af vores besøgende er mere end tilfredse med deres valg af helårsdæk, da et helårsdæk både sparer dig tid og penge, sammenlignet med traditionelle sommer-/vinterdæk. Den første åbenlyse forskel mellem dæktyperne, er at du med helårsdæk ikke behøver at skifte dæk flere gange om året. Ved at benytte de samme dæk året rundt, slipper du altså for at spilde både tid og penge på det lokale værksted, eller blive smurt ind i snavs ved at gøre det selv. Dette er en af grundene til, at mange af vores besøgende betaler lidt ekstra for at købe helårsdæk af høj kvalitet, som for eksempel dem fra Michelin, for at nyde godt af det høje niveau af sikkerhed, året rundt og i al slags vejr.

Helårsdæk med vidt forskellige egenskaber

Noget andet som også er populært her på daek-guru.dk, er at købe helårsdæk med ekstra lang levetid. Disse slidstærke helårsdæk giver dig ofte en ekstra sæson eller 2, hvor du med ringere dæk er nødsaget til at skifte dem ud før tid. Dette giver dig i de fleste tilfælde større besparelser på længere sigt, også selvom de slidstærke dæk koster mere. En højere pris er i de fleste situationer også lig med højere kvalitet, og disse slidstærke dæk vil også overraske positivt når det gælder komfort og sikkerhed, selvom der er fokuseret på at producere et ekstra slidstærkt dæk.

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.