Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Industridæk luft

Industridæk luft til alle typer industrimaskiner

Her på siden forhandler vi forskellige industridæk luft som både sommerdæk og helårsdæk. Har du industrimaskiner, der bruger dæk med luft, har vi et bredt udvalg af diverse mærker. Vi forhandler udelukkende industridæk luft i høj kvalitet - uanset hvilken maskine du har. Vi har både Stomil, Petlas, Mitas samt mange andre velkendte mærker.

Det rigtige dæk gør en forskel

For at kunne stå ordentligt fast med en industrimaskine, forudsætter det industridæk luft i høj kvalitet, som har et godt greb i underlaget. Tager vi fx vores Stomil U29, får du her et solidt helårsdæk, der har asymmetriske mønstre, som giver et godt greb, selv på mudret underlag, således at der kan opnås fremdrift uanset vejrforhold. Vælg selv dit yndlingsmærke i den størrelse, du skal bruge.

Store besparelser ved online køb af dæk

Søger du et sted, hvor du kan erhverve dig nye industridæk luft til en god pris? Her på daek-guru.dk har vi altid nogle af de laveste online priser i Danmark, hvorfor du kan opnå store besparelser. Køb her på siden, så sender vi til den ønskede adresse i løbet af få hverdage.

Specialdæk i topklasse

Industri-, special- og lastbildækHos os finder du det passende specialdæk - lige fra stablerdæk til slæberdæk og hen til dæk til byggemaskiner og til anhængere.

Logistikrabat

Hvis du har brug for en større mængde industri-, special- og lastbildæk (over 10 stk.), send venligst en e-mail direkte til: Logistikrabat

Stort udvalg og høj kvalitet:

  • Vi tilbyder mere end 100 dækmærker, f. eks.: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen samt forskellige lavprisdæk
  • Mere end 35.000 forskellige dæk
  • Vi sælger kun kvalitetsdæk