Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Landbrugsdæk

Landbrugsdæk til forskellige landbrugsmaskiner

Søger du et godt tilbud på nye landbrugsdæk, er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du se alle de forskellige slags landbrugsdæk, vi har i vores sortiment. De kommer i mange størrelser og passer til en masse maskiner. Her er store og små dæk, som alle er i høj kvalitet. Vi udvælger nøje de dæk, der skal indgå i sortimentet, så vi kan stå inde for produktet.

Stå bedre fast med et ordentligt dækmønster

Særligt når det kommer til landbrugsmaskiner, er det vigtigt med de helt rigtige landbrugsdæk. De skal gerne have store takker, som kan grave sig frem i mudder og sørge for, at maskine står ordentligt fast. Ydermere skal det være sådan, at du kan køre selv i store mængder mudder, så du kommer fremad på markerne. Vi tilbyder blandt andet dæk fra Petlas, Cultor og Super King.

Køb dine dæk online her

Står du og mangler helt nye landbrugsdæk til dine landbrugsmaskiner, kan vi tilbyde dig nogle af markedet bedste priser. Vi tilbyder udelukkende kvalitetsdæk fra velkendte producenter, som leverer varen. Køb dem her i dag, og få dem sendt hurtigt til din bopæl.

Specialdæk i topklasse

Industri-, special- og lastbildækHos os finder du det passende specialdæk - lige fra stablerdæk til slæberdæk og hen til dæk til byggemaskiner og til anhængere.

Logistikrabat

Hvis du har brug for en større mængde industri-, special- og lastbildæk (over 10 stk.), send venligst en e-mail direkte til: Logistikrabat

Lave priser på dæk:

  • Vores kunder har erfaret, at dækkene på www.daek-guru.dk koster cirka 25% end hos andre dækforhandlere
  • Vores dækpriser er inklusiv moms, emballage og forsendelse indenfor Danmark