Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Motorcykeldæk: Quad/ATV

Quad/ATV dæk i høj kvalitet

Mangler du nye Quad/ATV dæk? Så finder du dem her på siden, hvor vi altid har et stort udvalg af diverse modeller i forskellige størrelser. Quad/ATV dæk er særligt skabt til en type køretøj, som egentligt er beregnet til at køre på bane eller off-road. Dog ser man i stigende grad, at de benyttes på veje, hvor deres dækmønster dog hurtigere bliver slidt. Vi forhandler nogle robuste og holdbare dæk til din Quad/ATV, så du kan skifte dæk efter behov – på denne måde har du altid det optimale greb i underlaget.

Stort udvalg af dæk til din Quad/ATV

Quads og ATV’ere bruges som nævnt ofte i et udforende og kuperet terræn, hvilket stiller krav til køretøjets dæk. Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige Quad/ATV dæk fra anerkendte producenter såsom Maxxis, Kenda og SUN-F, og vi har selvfølgelig dæk på lager til både små, mellemstore og større ATV’ere, så du kan give den gas i alle slags underlag – lige fra grus til sand og mudder.

Køb billige dæk på daek-guru.dk

Uanset hvilken type dæk du skal bruge, har vi altid et stort udvalg af forskellige modeller og størrelser til billige penge. Vi er eksperter i dæk, og vi kan derfor altid hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Tag kontakt til os, hvis du har spørgsmål til vores dæk eller andet, vi kan være behjælpelige med. Når du bestiller hos os, garanterer vi levering af din ordre inden for få hverdage.