Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Komplette hjul: Alufælge med sommerdæk

Her finder du Alufælge med sommerdæk til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Det er muligt at din bil ikke er med på listen. Skulle dette være tilfældet, bedes du venligst meddele det til os. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 3-5 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

Alufælge med sommerdæk

Her får du et overblik over vores udvalg af alufælge med sommerdæk, der leveres som komplette sæt, som er klar til at blive monteret på din bil. Vi har forskellige modeller og størrelser, som passer til for eksempel almindelige personbiler, mindre varevogne, SUV’ere og off-roaders. Alufælge er mange bilisters foretrukne fælgtype, og kombineret med robuste sommerdæk er din bil godt udstyret til at færdes sikkert på vejene. Alle vores dæk er slidstærke og kan holde i flere sæsoner, så du ikke skal købe nye dæk hvert eneste år.

Få optimalt vejgreb med alufælge med sommerdæk

Når du kører om sommeren, er det som udgangspunkt ikke optimalt med hverken helårsdæk eller for den sags skyld vinterdæk. Sommerdæk er specielt designet til at kunne opnå et bedre vejgreb ved højere temperaturer, og i kombination med alufælge har du nogle virkelig stabile hjul, som kører perfekt. Går du meget op i kvaliteten af dine alufælge og/eller sommerdæk, forhandler vi udelukkende kvalitet, så du kun behøver at handle ét sted.

Køb billige dæk på daek-guru.dk

Leder du efter et godt tilbud på komplette alufælge med sommerdæk, har vi altid en masse på lager til diverse modeller og bilmærker. Du vælger i vores drop-down-menu, hvilket bilmærke du har og efterfølgende model og størrelse på dæk og fælge. Du får dem til konkurrencedygtige priser online her på siden - så bestil allerede i dag og få dine alufælge med sommerdæk inden for fire hverdage.