Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Alufælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 10 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

Alufælge i høj kvalitet til alle biler

Her på siden finder du alle vores forskellige alufælge til biler i alle modeller. Alufælge bidrager til at give din bil et andet udseende. Nogle vælger dem, fordi de ser godt ud - andre fordi de er mere stive og giver et bedre fundament og forbedrede køreegenskaber. Sammen med de rette dæk, der passer til årstiden, har du nogle flotte hjul, som giver dig sikkerhed og tryghed i trafikken. Vi forhandler alufælge i høj kvalitet, som fås i mange forskellige udformninger. Vælg derfor dem, du synes passer bedst til din stil og din bil.

Giv din bil stil med nogle flotte alufælge

Trænger din bil til forandring, kan alufælge gøre en stor forskel. Du kan få diskrete dæk, men du kan virkelig også få nogle alufælge, der vækker opsigt. Alt efter hvad du er til, kan de fås i forskellige størrelser, som passer til din bil. Ønsker du at få nogle større fælge i stedet for dem, der følger med bilen, er det også muligt. Giv din bil stil og personlighed med nye fælge, der gør en forskel.

Køb billigt online på daek-guru-dk

Leder du efter gode tilbud på billige alufælge, er du kommet til det rette sted. På daek-guru.dk har vi masser af fælge i aluminium at vælge mellem. Find dem, der matcher dit temperament i forhold til udseende og pris. Alle vores alufælge er i høj kvalitet, som vi står 100% inde for. Vi leverer til din adresse i løbet af seks hverdage.