Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Jordarbejde- og gravemaskiner

Jordarbejde- og gravemaskinedæk i høj kvalitet

Har du brug for nye jordarbejde- og gravemaskinedæk, kan vi her på siden tilbyde et bredt udvalg af forskellige slags dæk til lige så forskellige formål. Inden for jordarbejde er det vigtigt, at ens køretøjer og arbejdsmaskiner har de rette dæk på. Særligt i det danske klima, hvor der ofte falder regn, og jorden bliver blød og mudderet. Dertil har vi en masse modeller, der er bygget til at få godt fast i underlaget.

Står godt fast og kan udnytte performance

Når der skal udføres et stykke arbejde med fx gravemaskiner, er jordarbejde- og gravemaskinedæk med til at sikre, at det kan gøres ordentligt. Tag fx vores Mitas EM60, som er et dæk til gravemaskiner. Det er et robust helårsdæk, som er kendetegnet ved at være meget kompakt med sine store mønstre og fordybninger, så det kan stå fast selv i mudder og meget af det. Det er et ideelt dæk til jordarbejde- og gravemaskiner.

Køb dæk her, og spar penge

Hvorfor betale for meget for dine jordarbejde- og gravemaskinedæk, når du her hos os kan få dine dæk til nogle af landets bedste online priser. Og vi har altid et stort udvalg til forskelligartede maskiner, som du kan bestille lige her. Så sørger vi for at sende dem til dig med det samme.

Specialdæk i topklasse

Industri-, special- og lastbildækHos os finder du det passende specialdæk - lige fra stablerdæk til slæberdæk og hen til dæk til byggemaskiner og til anhængere.

Logistikrabat

Hvis du har brug for en større mængde industri-, special- og lastbildæk (over 10 stk.), send venligst en e-mail direkte til: Logistikrabat

Stort udvalg og høj kvalitet:

  • Vi tilbyder mere end 100 dækmærker, f. eks.: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen samt forskellige lavprisdæk
  • Mere end 35.000 forskellige dæk
  • Vi sælger kun kvalitetsdæk