Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Industri-, special- og lastbildæk

Industri-, special- og lastbildæk til gode priser

Her på siden har vi en masse forskellige industri-, special- og lastbildæk til gode priser i diverse størrelser. Står du og mangler nye dæk til industrikøretøjer, specialkøretøjer eller til din lastbil, har vi et stort sortiment af kvalitetsdæk til alle behov. Om det er til gravemaskiner eller ATV’er - så har vi langt de fleste specialdæk.

Vi har dæk til alt, der kan køre

Der findes stort set ikke det, vi ikke har dæk til. Når det kommer til industri-, special- og lastbildæk, kan vi klare dæk til unikke behov. Det kan være et nyt dæk til en golfvogn, der er punkteret eller smådæk til en græsslåmaskine. Du finder alle vores industri-, special- og lastbildæk her på siden til favorable priser fra alle de kendte og velrenommerede producenter inden for deres respektive område.

Bestil dine dæk online, og spar penge

Hvorfor betale i dyre domme i fysiske butikker, når du kan købe industri-, special- og lastbildæk hos os og spare fordyrende mellemled væk? Se vores udvalg næste gang, du står og mangler nye dæk til et eller andet køretøj. Det kan hænde, at vi har et til dig, som vi kan sende til dig inden for få hverdage til din adresse.

Specialdæk i topklasse

Industri-, special- og lastbildækHos os finder du det passende specialdæk - lige fra stablerdæk til slæberdæk og hen til dæk til byggemaskiner og til anhængere.

Logistikrabat

Hvis du har brug for en større mængde industri-, special- og lastbildæk (over 10 stk.), send venligst en e-mail direkte til: Logistikrabat

Køb dæk på internettet uden risiko:

  • Vi tilbyder 2 års garanti
  • 30 dages returret