Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Westlake Daek

Super let bestilling
Icons-a
Vælg størrelse
Icons-b
Vælg dæk
Icons-c
Bestil

Stort udvalg af dæk

Med dæk som SW606, H55OA, RP18 og SPORT RS har du lidt at vælge mellem af kvalitetsdæk fra Westlake. Hvor store fabrikanter såsom Continental, Michelin og lignende ofte har skyhøje priser, på grund af den høje kvalitet af deres dæk, er Westlake dæk i en noget billigere prisklasse, uden at kvaliteten på nogen måde er ringe eller upålidelig.

Westlake dæk er af gode grunde ikke af lige så høj kvalitet som dæk fra førnævnte virksomheder, men dermed ikke sagt at Westlake ikke leverer pålidelige dæk til markedet. Takket være lave priser og et stort udvalg har Westlake dæk overrasket mange førstegangskøbere, og det er ikke tilfældigt at virksomheden begynder at blive mere synlig i Europa.

Spar penge på leveringen

På daek-guru.dk har vi valgt at inkludere prisen på levering i langt de fleste af vores produkter. Det betyder at du ikke bør bekymre dig om ekstra udgifter, når du har lagt dine foretrukne Westlake dæk i indkøbskurven. Køb dine næste dæk med eller uden alufælge eller almindelige fælge, enten solgt ved siden af eller i en samlet pakkeløsning, hvor vi sørger for at det hele er afbalanceret og køreklart.

Det eneste du skal gøre er at opsøge din lokale mekaniker, og få ham til at udskifte dine gamle vinterdæk, sommerdæk eller helårsdæk på bilen, med de nye du har bestilt her fra siden.