Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Viking dæk tilbud

Super let bestilling
Icons-a
Vælg størrelse
Icons-b
Vælg dæk
Icons-c
Bestil
Viking logo

Viking dæk er ægte gennemtestet norsk kvalitet

Klimaet på vores breddegrader stiller nogle andre krav til dæk end under de mere sydelige himmelstrøg. Vi har meget skiftende årstider, som kan række fra stegende hede somre til bidende kolde vintre. Ikke mindst i Norge, hvor Viking dæk er blevet produceret siden 1931, er der meget høje krav til vinterdæk, for de skal kunne klare både store snemængder og strenge frostgrader. Ikke mindst det sidste stiller krav til dækkenes materialesammensætning, for gummiet må ikke blive hårdt i frostvejr, for så kan slidbanen - også kaldet dækmønsteret - ikke gribe fat i vejunderlaget. Men Viking har altså haft mere end 80 år til at udvikle og teste vinterdæk, som passer perfekt til vores klima. Mærket producerer både vinterdæk, sommerdæk og helårsdæk. Find en god pris hos daek-guru.dk.

Mærket Viking dæk er markedsførende i Norge

Både i Norge og Sverige er det lovbefalet at bruge minimum vinterdæk i vinterperioden - og under visse forhold endda pigdæk eller snekæder. Sådanne lovkrav findes ikke i Danmark. Her skal dækmønsteret blot overholde nogle minimuskrav om dækmønsterets dybde, og det skal være mindst 1,6 millimeter. Det vil sige, at vi har godt kan bruge de såkaldte helårsdæk, som kombinerer de bedste egenskaber fra henholdvis sommerdæk og vinterdæk. Du kan selv nemt tjekke, om dækmønsteret overholder lovkravet. Du tager bare en 5-krone og stikker den ned i mønsteret. Hvis den rillede kant langs mønten forsvinder ned i mønstret, så er den god nok. Men hos daek-guru.dk kan du også finde dæk fra andre producenter, for eksempel Continental.