Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Tristar dæk tilbud

Super let bestilling
Icons-a
Vælg størrelse
Icons-b
Vælg dæk
Icons-c
Bestil

Fri fragt på Tristar dæk

Tristar logo

Spar penge på dine næste vinterdæk, sommerdæk eller helårsdæk.

Her på giga-daek.dk har vi altid et stort og spændende udvalg af Tristar dæk, som hver især udfylder et behov i markedet. Nogle af modellerne er ekstra skridsikre på glatte underlag, mens andre har en rigtig god brændstoføkonomi eller en levetid, som gør mange af konkurrenterne misundelige.

Fælles for alle Tristar dæk er, at de er billige, og så gennemtestes de grundigt på adskillige baner, inden de får lov til at komme på hylden. Tristar er grundige og fornuftige når det gælder sikkerhed, og det kan nemt mærkes, når du kører rundt på de rette Tristar dæk.

Til trods for ikke at være i samme kategori som et mærke a la Michelin, når det kommer til kvalitet og sikkerhed, giver Tristar dig god værdi for pengene. En af deres mest populære dæk er Tristar Snowpower, der som navnet afslører er et vinterdæk. Med dette dæk, som er designet til kørsel på både sne og is, kommer du nemt og sikkert igennem den danske vinter, og så betaler vi samtidig for din levering.

Ligesom dine dæk bliver slidte med tiden, gælder det samme princip for dine fælge. Hvis du har kysset lidt for mange kantsten med bilen, eller haft andre bittesmå sammenstød mellem din bil og hårde objekter, er de garanteret blevet lidt triste at se på.

Køb lige de alufælge eller stålfælge du ønsker her på siden, hvor vi altid har gode tilbud på alt lige fra de mest obskure designs, til populære produkter med stor efterspørgsel. Du kan endda vælge at få dine nye Tristar dæk fastmonteret på fede fælge, ved at benytte vores kompletdæk løsning.