Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Tracmax dæk tilbud

Super let bestilling
Icons-a
Vælg størrelse
Icons-b
Vælg dæk
Icons-c
Bestil

Tracmax-dæk i høj kvalitet

Her på siden finder du vores udvalg af forskellige Tracmax-dæk, som fås til alle bilmærker og modeller. Vi tilbyder flere slags dæk, hvor du både har sommer- og vinterdæk til biler samt til varevogne. Mærket Tracmax er kinesisk og har været fremme siden 1986 bag navnet Shandong Yongsheng Rubber. Det er faktisk én af de største producenter af dæk overhovedet i verden, og det er kvalitetsdæk, vi her har med at gøre, hvilket certificeringerne ISO 9001, DOT og ECE vidner om.

Med Tracmax-dæk får du stabile sommer- og vinterdæk

Skifter du dæk hver sommer og vinter, er Tracmax dæk særligt udviklet til at stå rigtigt godt fast på begge årstider. De er designet til det tyske marked, hvor vejrforholdene i nord minder meget om de danske. Tag fx Tracmax 109, som er et stabilt sommerdæk til en mellemklassebil. Dækket har et asymmetrisk mønster, som medvirker til, at det er bedre til at afvise vand og har en god evne til at klæbe sig til vejen. Brændstoføkonomien er ganske udmærket, men støjniveauet er uden tvivl der, hvor de gør det bedst i forhold til de ikke-køretekniske egenskaber.

Køb dine dæk online her

Skal du have nye dæk til bilen i den kommende tid, er Tracmax dæk værd at overveje. Du kan købe dem billigt her hos os, hvor vi byder på en bred vifte af forskellige typer til kørsel hele året. Bestil online allerede i dag.