Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Syron Daek

Super let bestilling
Icons-a
Vælg størrelse
Icons-b
Vælg dæk
Icons-c
Bestil

Tyskland viser vejen

Med dæk såsom Syron dæk viser Tyskland sig endnu engang fra sin innovative side i form af slidstærke designs og pålidelighed. Syron dæk er udviklet i Tyskland med alt den tyske knowhow og ekspertise vi kender fra bilindustrien, og det er derfor ingen overraskelse at Syron dæk presser konkurrenterne på det europæiske marked.

Dæk til mange forskellige formål

Ligesom Continental, Michelin og andre store mærker, har Syron også valgt at ramme bredt med sine dæk. Derfor finder du både lastbilsdæk, 4x4 dæk, truckdæk, sportsdæk og ganske almindelige personbilsdæk her på daek-guru.dk, alle fra Syron og alle af god kvalitet. Et mærke som dette kan også snildt kombineres med nogle fede alufælge eller stålfælge, for at give din bil et sporty eller moderne look.

Med vinterdæk, sommerdæk og helårsdæk har Syron alt hvad du skal bruge, altså medmindre du kigger efter motorcykeldæk, men dem har vi rigeligt af fra andre producenter.