Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Roadstone Daek

Super let bestilling
Icons-a
Vælg størrelse
Icons-b
Vælg dæk
Icons-c
Bestil

Hurtig levering af Roadstone dæk

Har du kigget længe på nogle bestemte Roadstone dæk som du bare må eje?Gå ikke glip af muligheden for at prøve Roadstone, som er et billigere alternativ til mange af de mere kendte mærker, der ikke nødvendigvis er bedre. Roadstones fordel ligger i at de stadig er relativ ukendte, hvilket er med til at gøre prisen lavere på deres sommerdæk og vinterdæk.

Gør dit næste gode køb hos os, hvor du finder gode priser på 4x4 Roadstone dæk, samt dæk fra andre producenter såsom Michelin og Goodyear. Det bedste ved det hele, ud over de lave priser, er den gratis levering, som gælder alle dæk fra alle producenter.

Få dine nye Roadstone dæk sammen med et par spritnye fælge, enten monteret eller løst ved siden af. I stedet for at tage dine dæk og alufælge med til det lokale værksted, kan vi på vores eget værksted sørge for at det hele er afbalanceret og køreklart, i form af vores kompletdæk. På den måde slipper du for at bruge tid og penge på at fastmontere dine nye dæk på dine nye fælge – det hele er gjort på forhånd, så du kun skal have udskiftet dine nuværende dæk. Vi har også et stort udvalg af slidstærke stålfælge.