Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Meteor Daek

Super let bestilling
Icons-a
Vælg størrelse
Icons-b
Vælg dæk
Icons-c
Bestil

Meteor-dæk med høj performance

Vi har et stort udvalg af Meteor-dæk, som imødekommer de fleste kørselsbehov. Du finder dem i forskellige størrelser og serier, hvor der er både til sommer-, vinter- og helårskørsel. Det er et israelsk brand, der har specialiseret sig i at udvikle billige sommerdæk, vinterdæk, helårsdæk  med virkelig høj performance, hvor forbrugerne får noget for pengene.

Højteknologiske dæk med stor sikkerhed

Meteor dæk er fremstillet som værende globale dæk, der passer ind på alle markeder. Om det er regnfulde Danmark eller tørre Californien - det er ikke afgørende. De har derfor udviklet nogle dæk med stor kompleksitet, som byder på nogle fortrinlige køreegenskaber på både våd og tør vej. Du kan derfor finde et dæk, der passer til dine behov, som er sikkert at køre på længe, og som er brændstoføkonomisk og stabilt. Det er kvalitetsdæk til lave priser.

Lave priser på kvalitetsdæk

Sætter du pris på at kunne købe Meteor dæk til lave netpriser, har vi skåret de dyre mellemled væk. Du sparer penge, hver gang du køber dine dæk her på siden, hvor vi sørger for at sende din ordre til dig, så du har den inden for få hverdage.