Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Matador Daek

Super let bestilling
Icons-a
Vælg størrelse
Icons-b
Vælg dæk
Icons-c
Bestil

Matador-dæk i solid kvalitet til biler

Her på siden forhandler vi et stort udvalg af Matador dæk til alle typer biler - uanset mærke, model og årgang. De fås i diverse størrelser, så du også finder nogle, der passer til netop din bil. Matador er et 100 år gammelt tjekkisk mærke, som fremstiller dæk i virkelig høj kvalitet, men til lave priser set i forhold til europæiske standarder. Dog helt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Suveræne dæk til det danske klima

Der er mange gode dæk fra Matador i vores produktportefølje. Nogle af dem, vi sælger klart flest af, er Matador MP 16 Stella 2, som er helt suveræne i forhold til det danske klima. I test scorer de 87% ud af 100 mulige, hvad angår greb på tør vej. Det er enormt højt for et dæk i denne prisklasse. Det samme gør sig gældende på våd vej, hvor det scorer 75%. Alt i alt et rigtigt godt allround dæk, som også klarer sig glimrende rent komfortmæssigt.

Køb dine Matador-dæk online

Her på daek-guru.dk forhandler vi masser af Matador dæk, som er et af vores specialer. Vi har en bred vifte af forskellige slags, som du kan vælge. Det er ganske sikkert at købe online hos os, og vi garanterer for hurtig levering.