Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Landsail Daek

Super let bestilling
Icons-a
Vælg størrelse
Icons-b
Vælg dæk
Icons-c
Bestil

Solide og køreklar Landsail dæk

Med de rette Landsail dæk på din bil kan du klare selv de værste vejrsituationer. Slidstærke og bundsolide når det gælder, er nogle af de egenskaber der karakteriserer Landsail dæk.

Hvad end du ofte kører offroad, og derfor har brug for en større størrelse, eller blot skal bruge ganske almindelige sommerdæk til din bil, har Landsail lidt af hvert at vælge mellem. Virksomheden har også udviklet deciderede mudderdæk, der fungerer perfekt i det danske terræn, uanset vejr og årstid.

Ønsker du at kigge på andre dæk end dem fra Landsail, har vi her på daek-guru.dk et stort udvalg af de mest prominente og populære brands på markedet. Du kan for eksempel finde faste og lave priser på nye modeller fra Continental, Dunlop, Michelin og Goodyear, der fås i størrelserne R15, R16 og R17.

Af Landsail dæk her på siden kan vi tilbyde sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk, både til almindelige personbiler, SUV’er og varevogne.

Winter Lander er et sikkert vinterhit til personbiler, mens Snow Star er en dyrere model, der også har dertilhørende gode egenskaber. Af sommerdæk kan du blandt andet købe LS388, hvor fokus er lagt på et lavt brændstofforbrug. Helårsdæk er noget Landsail arbejder meget med, men deres 4 Seasons-serie er ved at være en klassiker her på siden.

Køb dine næste Landsail dæk og eventuelle fælge hos os, og spar penge på både dæk og levering. Vi tilbyder nemlig fri levering på alle dæk og mærker, så du ikke skal tænke på ekstra udgifter, der i stedet kan gå til dine næste dæk.