Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

King Meiler Daek

Super let bestilling
Icons-a
Vælg størrelse
Icons-b
Vælg dæk
Icons-c
Bestil

Regummierede dæk

Er billige dæk noget du foretrækker, og gør det ikke noget at de bliver leveret af en erfaren producent fra Tyskland? I modsætning til mange andre producenter er King Meiler dæk alle lavet ved hjælp af regummiering. Sammenlignet med spritnye dæk koster regummierede dæk omkring 60% af prisen, hvilket er en markant besparelse, især ved køb af flere dæk.

Regummierede dæk er også et fornuftigt valg for miljøbevidste forbrugere, da det slider mindre på miljøet at genbruge brugte dæk, hvor slidbanen selvfølgelig er byttet ud og dækket gjort sikkert igen. King Meiler dæk benytter alle denne teknologi, og du kan derfor finde nogle fabelagtige priser på fede sportsdæk, motorcykeldæk og lignende, med eller uden matchende fælge.

En anderledes producent

King Meiler dæk er som sagt noget anderledes end de fleste måske er vant til, og i modsætning til prominente virksomheder som Michelin, Continental, Goodyear og lignende, er prisen på King Meiler dæk altid lav nok til at overraske folk, der ikke kender til virksomheden i forvejen.

Hvad end du mangler sommerdæk, 4x4 dæk, vinterdæk eller helårsdæk, har vi her på daek-guru.dk nogle fede dæk at vælge mellem, og så kan du også vælge at købe dem med alufælge eller stålfælge, hvor vi sørger for at de er fastmonteret inden vi sender dem videre til dig med hurtig levering.