Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
OK

Heidenau Daek

Super let bestilling
Icons-a
Vælg størrelse
Icons-b
Vælg dæk
Icons-c
Bestil

Leveringsfri Heidenau dæk

Med Heidenau dæk på din motorcykel, kan du både langt og hurtigt frem til dine destinationer, da de fleste af deres dæk er designet til høje hastigheder, med et pålideligt sikkerhedsniveau. De fleste Heidenau dæk fungerer upåklageligt året rundt, så de kan på den måde også benyttes som vinterdæk, så længe hele vejen ikke er frosset til og temperaturen er langt under nulpunktet.

Køb Heidenau dæk her på daek-guru.dk, da virksomheden leverer dæk til alt lige fra racercykler og moto-cross, til mere traditionelle motorcykler, der benyttes på almindelig vej og lange road trips.

Blandt de mere eftertragtede modeller er det værd at nævne K64, som er et touring sportsdæk, der giver dig den bedste balance mellem ydeevne og holdbarhed. Efterfølgeren K65 er som skabt til gadekørsel, hvad end du ejer en roadster eller en touring motorcykel, har du her at gøre med et slidstærkt og pålideligt motorcykeldæk, der har et solidt vejgreb. Især K65 fås i rigtig mange forskellige størrelser.

Af andre populære motorcykeldæk kan vi blandt andet tilbyde dæk fra Pirelli, Avon, Dunlop, Continental og mange flere, både til almindelige motorcykler og enduro bikes. Til disse dæk kan du også finde et hav af forskellige fælge. Vi har gjort vores bedste for at købe motorcykelfælge i en bred vifte af stilarter, lige fra moderne og sporty, til klassiske og traditionelle fælge – kort sagt noget for enhver smag.