Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Headway dæk tilbud

Super let bestilling
Icons-a
Vælg størrelse
Icons-b
Vælg dæk
Icons-c
Bestil

Headway dæk er en ny spiller på markedet

HU901 er navnet på et af de mange Headway dæk du finder her på siden. Headway er en nystartet virksomhed, som så dagens lys tilbage i 2013. På trods af den beskedne levetid, er det kloge og erfarne hoveder der står bag de få, men fremragende, Headway dæk, som har braget frem på markedet.

Til trods for det beskedne udvalg, har Headway alligevel udviklet to spændende dæk i HH301 og HU901. Førstnævnte er et dæk til små og mellemstore personbiler, og her har Headway forsøgt at ramme en fin balance mellem komfort og ydeevne. Fire brede riller resulterer i et forbedret drænsystem, hvilket giver mere stabilitet på våde veje, mens dækkets centrale ribbe forsyner dig med et nødvendigt vejgreb og dermed mere sikkerhed. HH301 benytter også en bredere skulderblok end gennemsnittet, som gør at en større del af dækkets overflade er i kontakt med vejen, og dermed hjælper dig ved opbremsninger.

HU901 er et sportsdæk til lynhurtige biler, og så deler det mange egenskaber med HH301. Det er især dækmønsteret der gør det til et UHP dæk, takket være de formidable evner i skarpe sving.

Foretrækker du at købe et mærke med lidt mere erfaring end du får med Headway dæk, er du velkommen til at bladre gennem vores katalog af dæk fra Michelin, Goodyear, Continental og andre spændende mærker. Disse dæk fås som sommerdæk, helårsdæk og vinterdæk, og så kan vi også tilbyde billige fælge, både som stål- og alufælge, der matcher dine nye dæk. Køb dine næste dæk her på daek-guru.dk, og spar penge på leveringen.