Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

General Daek

Super let bestilling
Icons-a
Vælg størrelse
Icons-b
Vælg dæk
Icons-c
Bestil

General dæk til offroad brug

Kør sikkert igennem selv det værste danske vejr med de helt rette General dæk på bilen, og spar samtidig penge ved at købe dem lige her i shoppen.

På daek-guru.dk får vi tit forespørgsler fra besøgende, der ønsker et bestemt General 4x4 dæk til deres firhjulstrækker. Med størstedelen af deres fokus lagt på offroad kørsel, er det ingen hemmelighed at General er blandt eliten når det kommer til aggressive og slidstærke 4x4 dæk. Virksomheden har gennem mange år perfektioneret deres arbejdsmetode og udviklingen af deres dæk, så de i dag er vidt efterspurgt på tværs af hele kloden.

En af de mest populære dæk fra General er AltiMAX, som fås i utallige størrelser. Derfor er vi også glade for at kunne tilbyde et bredt sortiment af store og små General dæk, og vi har helt sikkert også et til dig.

Offroad i Danmark er på mange måder en tynd kop te, sammenlignet med vildere naturområder som du finder længere nordpå, eller i USA, hvor General har hjemme. Derfor kan du også sagtens skrue op for forventningerne, når du køber et spritnyt General dæk. Stier og ren natur kommer du i hvert fald nemt igennem på disse fremragende dæk, og så er stort set alle modeller udstyret med støjsvækkende teknologi, der gør dine køreture på vej og offroad mere behagelige.

Køb dine næste sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk hos os, som selvfølgelig også fås i mindre størrelser, til personbiler der holder sig på de asfalterede veje. Vi har lige nu fri levering på alle dæk, inklusiv General.