Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Falken dæk tilbud

Super let bestilling
Icons-a
Vælg størrelse
Icons-b
Vælg dæk
Icons-c
Bestil
Falken logo

Spar penge på dine næste Falken dæk

Leder du efter nogle helt specielle dæk, som kan holde dig godt kørende det næste lange stykke tid?

I stedet for at tage chancen på dæk af tvivlsom kvalitet, kan du give dig selv ro i sjælen ved i stedet at købe nogle pålidelige Falken dæk, der år efter år beviser, at de i den grad er en dækproducent man kan stole på.

Med en lav pris på alt lige fra Eurowinter til Ziex-serien, har vi lidt af hvert at vælge mellem. Ziex er et fornuftigt valg, hvis du står og mangler sommerdæk, mens Eurowinter er et sikkert vinterdæk, til kørsel på både sne og is. Er du mere til helårsdæk, anbefaler vi at du kigger nærmere på Euroall Season-serien.

Blandt kategorien af populære og nye produkter her på daek-guru.dk, kan vi blandt andet tilbyde et stort sortiment af dæk fra Goodyear, Continental og Michelin, som af gode grunde ofte bliver revet ned af hylderne. Disse producenter har ligesom Falken formået at skabe mange forskellige mesterdæk, der hver især har vundet utallige priser når det gælder sikkerhed, ydeevne og andre egenskaber.

Disse mange Falken dæk fås i form af vinterdæk, sommerdæk og helårsdæk, og vælger du at købe dem her på siden, betaler vi leveringen for dig.

Sidst men ikke mindst kan du også vælge at købe nogle spritnye alufælge med dine næste Falken dæk. Vi sælger disse som en pakkeløsning under navnet ’kompletdæk’, hvilket er nok så smart, da du på den måde slipper for at bruge tid, energi og penge, på at få en lokal mekaniker til at fastmontere dine nye fælge for dig.