Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
OK

Dunlop dæk tilbud

Super let bestilling
Icons-a
Vælg størrelse
Icons-b
Vælg dæk
Icons-c
Bestil
Dunlop logo

Dunlop dæk fra opfinderen af dækket

Dunlop dæk på bilen giver maksimal sikkerhed på vejene

Gummidæk blev opfundet i 1888 af en irlænder, der hed John Boyd Dunlop, og han opfandt dem til sin søns cykel. Indtil da havde hjul ingen gummibelægning - man kørte direkte på fælgen, og det kunne være en hård affære. Men opfinderen fandt på at fylde et kanvashylster med flydende gummi og montere det rundt om fælgen, og dermed var verdens første dækmærke født.

Mærket har lige siden været blandt de førende dækproducenter i verden, og der er naturligvis sket en enorm produktudvikling lige siden. Man lærte at vulkanisere gummimaterialet, man fandt ud af at blæse luft ind i dækket til meget større komfort, og der blev - og bliver - udført utallige Dunlop dæk test.

En bils hjul er en af de allervigtigste faktorer for høj kørselssikkerhed, for hvis dækkene ikke har maksimalt vejgreb, så hjælper ikke engang bremserne særligt meget. Derfor skal du altid sørge for, at dine dæk overholder lovens minimumskrav om mindst 1,6 millimeter slidbane.

Og vent ikke, til slidbanen når den kritiske grænse - find hellere et sæt billige Dunlop vinterdæk eller sommerdæk hos daek-guru.dk. Her finder du også de såkaldte helårsdæk, som godt kan bruges hele året i Danmark, hvor vi tit har milde vintre. Du kan selv nemt tjekke, om dine slidbaner overholder lovens sikkerhedsforskrifter. Tag en 5-krone, stik den ned i dækmønstret, og hvis møntens rillede kant forsviner, så har du minimum 1,6 millimeters slidbane. Dunlop dæk kan leveres til alle bilmodeller. Du skal blot kende din præcise dækstørrelse, og den finder du i instruktionsbogen.

Dunlop dæk købes nemt og hurtigt online

Køb dæk online hos daek-guru.dk. Her finder du 100 forskellige dækmærker, du får hurtig og gratis levering, og du har altid 30 dages fuld returret.