Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Avon dæk tilbud

Super let bestilling
Icons-a
Vælg størrelse
Icons-b
Vælg dæk
Icons-c
Bestil

Avon dæk har været på banen siden 1904 og har altid har klaret sig fremragende. Der er tale om dæk i unik kvalitet, som har gået deres sejrsgang over hele verden - både til personbiler, motorcykler, trailere og varevogne. Dækkene har også været med på sejrsskamlerne i de store racerløb i alt fra motorcykler til biler. De mange års erfaring som dækproducent betyder, at firmaer virkelig ved, hvad de taler om, og hele tiden med stor ekspertise producerer og udvikler deres produkter. Hos daek-guru.dk lægger vi vægt på altid at kunne tilbyde dig det bedste, så selvfølgelig har vi også dette mærke, ligesom vi også har mærker som for eksempel Pirelli, Firestone og Fortuna. Vi bestræber os på altid at være billige, samtidig med at vi vægter kvalitet højt.

Køb Avon dæk sikkert, hurtigt og billigt

Hos daek-guru.dk er kvalitet og forbrugersikkerhed i højsædet. Vi har et stort udvalg af mærker, mere end 100 forskellige dækmærker, blandt andet Heidenau og Dunlop og altid til lave priser. Vi sørger for at lever hurtigt og altid gratis og med vores mere end 300 servicepartnere fordelt over hele landet, er det let at finde en montør i nærheden af dig og du får hurtigt monteret dine dæk og kommer ud på vejene igen. Din tilfredshed som kunde er altafgørende for os, så derfor har vi selvfølgelig krypteret betaling og 30 dages fuld returret.