Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Apollo dæk tilbud

Super let bestilling
Icons-a
Vælg størrelse
Icons-b
Vælg dæk
Icons-c
Bestil

Apollo dæk til gode priser

Som en af de største dækproducenter i asien, har Apollo mange års erfaring og ekspertise i at udvikle innovative og spændende dæk.

Gode priser er nemme at finde her på siden, og du kan frit vælge mellem slidstærke, miljøvenlige, ekstra sikre eller high performance Apollo dæk.

Leder du efter nogle specifikke dæk på tilbud, fra en anden producent, kan du bruge vores søgeværktøj til at finde frem til lige præcis de dæk du søger. Her på daek-guru.dk har vi altid et stort lager af billige sommerdæk, helårsdæk og vinterdæk fra både Apollo, Vredestein, Alnac, Michelin og mange andre fabrikanter, der hver især har deres styrker og svagheder. En af styrkerne ved Apollo dæk er som sagt den lave pris, og ved at købe dine næste dæk her i shoppen, sparer du også penge på leveringen.

Derudover kan du også købe nogle spritnye fælge sammen med dine Apollo dæk. Vi tilbyder fælge, løst ved siden af dine dæk, eller i én pakke under navnet ’kompletdæk’. Vores erfarne folk sørger for at fælgene er afbalanceret og køreklar med dine dæk, så snart du modtager pakken og får dem udskiftet.

Der findes mange forskellige alufælge og stålfælge, og vi kan selvfølgelig ikke tilbyde dem alle, men vi har gjort hvad vi kan for at skaffe et så bredt sortiment som muligt, så du altid har mange valgmuligheder når det gælder design og kvalitet.

Sidst men ikke mindst kan du finde hjælp til udskiftningen gennem en af vores mange monteringspartnere. Du bestiller ganske enkelt din ordre til deres adresse, og får aftalt en tid til udskiftningen af dine dæk.