Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
OK

Billig motorolie

Motorolie til alle typer biler uanset mærke

Har din bil brug for motorolie, kan du her på siden finde forskellige typer olie, som passer til alle biler. Du kan selv vælge, hvilke egenskaber din motorolie skal have, så du giver motoren de bedste vilkår. Vi forhandler alle de kendte mærker som Castrol, Petronas og Valvoline samt mange andre. De fås i flere størrelser, så du kan købe efter behov. Har du en ældre bil, der bruger meget olie, giver det god mening at købe fx en 4-literskande.

Køb en motorolie med gode egenskaber

Når det kommer til motorolie til biler, er det vigtigt, at du giver din motor en god olie at arbejde med. Det er forskelligt, hvilken viskositet de forskellige motorer kræver, samt om det skal være en fuldsyntetisk eller delsyntetisk olie. Én af vores mest populære motorolier er Castrol EDGE Titanium FST, som har en viskositet på 0W-40. Viskositeten er et udtryk for, hvor tyk olien er, hvilket kan ændre sig, så snart olien er fyldt på. Det giver motoren smørelse at arbejde med, så sliddele også beskyttes bedre.

Find masser af olie i solid kvalitet

Skal du have tilbehør som motorolie til biler, finder du det billigt her på daek-guru.dk, hvor vi altid har et stort udvalg. Vi kører med lave priser, da vi har sparet de fordyrende mellemled væk, så du kan købe fx motorolie til biler til en fornuftig pris. Og så garanterer vi hurtig levering inden for få hverdage.